affiliate marketing the artificial life observer: GILA !! Tunjuk Hebat Di YouTube,Bawa Padah

Sunday, 11 March 2012

GILA !! Tunjuk Hebat Di YouTube,Bawa Padah


alt

TOKYO - Inginkan kelainan dengan cara tersendiri serta sifat menunjuk nunjuk seorang doktor akhirnya telah membawa padah ke atas dirinya sendiri setelah memandu laju kereta mewah beliau jenis Ferrari berharga sekitar RM800,000 lalu memuatkannya ke Youtube mengundang kemarahan orang ramai.

Doktor itu kini berhadapan dengan tuduhan memandu terlalu laju di kawasan larangan.Rakaman YouTube menunjukkan dia memandu pada kelajuan 124km/j (77mpj) di zon yang hanya membenarkan 40km/j (25mpj).

Pengguna YouTube yang marah dengan sikap doktor berusia 50 tahun, dari Okawa, ini membuat laporan polis.Menurut laporan media,dia hanya ingin menunjukkan keindahan sebuah kereta Ferrari.

Klip video enam minit dengan tajuk "Ferrari 458 Italia Drive in Japan 2011" dirakamkan menggunakan kamera yang dipasang di belakang kereta.

Rakaman pada pagi 24 April 2011 menunjukkan kereta itu meninggalkan tempat letak kereta bawah tanah dan kemudian menggunakan lebuh raya dan melalui jalan tepi pantai.

Laporan BBC menyebut seramai 84 memberi isyarat tidak menyukai klip itu berbanding hanya 19 orang menerimanya dengan baik.

Menurut laporan itu,pihak polis memulakan siasatan sebaik mendapat aduan orang ramai pada Mei lalu.Pemandu yang telah dikenal pasti itu boleh dikenakan hukuman penjara enam bulan atau denda sekitar RM3,600 jika sabit kesalahan.

INFO LANJUT DI >SUMBER

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...